Transportkørsel Sjælland
Viking Container & Kran

Transport til ethvert behov

Transportkørsel på hele Sjælland

Viking Container & Kran er din virksomhed med kompetente mænd, der håndterer transportkørsel for erhverv og private. Vi har 4 mand og 4 biler, der har styr på de nyeste tendenser. Vi er i besiddelse af markedets nyeste produkter, så sikkerhed og miljø er optimeret efter de højeste krav og normer vedr. kørselsadfærd. Vi har hovedsageligt vores arbejdsopgaver i Storbyen og i Nordsjælland, men vi laver skræddersyet tilbud for kunder på hele Sjælland.

Individuelle transportløsninger

Viking Container & Kran skræddersyer hver enkel transportkørsel , så den passer til kundes ønsker og behov. Om det drejer sig om en levering, transportkørsel eller udlejning, er os ligegyldigt. Vi håndterer store som små opgaver med ekspertise i hele feltet. Vi har en række tætte samarbejdspartnere og underleverandører, som altid kan træde til, såfremt vi står uden for ressourcer til din specialopgave. Uanset hvad din arbejdsopgave lyder på, kan alle ressourcer indhentes efter forespørgsel. 

Vores fleksibilitet og ekspertise i feltet er til hver en tid din sikkerhed. Med det rette øje for koordinering er du sikret effektive ydelser. Enhver opgave, der foretages, er altid af den højeste kvalitet, og vi sigter altid efter unikke løsninger. Det handler om dig og dine behov og ønsker til din transport.

Vi tænker altid i grøn transportkørsel – Der tilbydes miljøbevidste transportkørsler, og vi tilbyder også udlejning på hele sjælland.

Vi kører altid på de nyeste teknologier på markedet, så vores lastbiler og materialer er af den højeste kvalitet. Kvaliteten af vores lastbiler og materialer sikrer dig effektive og miljørigtige transport-, udlejnings- og leveringsmuligheder. Vi tager hånd om din aktuelle situation og møder dig i øjenhøjde på ønsker og behov. I fællesskab udarbejder vi et uforpligtende tilbud på din opgave, hvad enten det er udlejning, maskintransport eller generel transport. Tag kontakt til os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Spørgsmål er altid velkomne.

0 +
Års erfaring inden for transport
0
Lastbiler til kørsel for erhverv og privat
0 +
Glade og tilfredse kunder i Danmark
0
Kompetente og uddannede chauffører