Container udlejning Sjælland og andre serviceydelser

Container udlejning på Sjælland

Grabarbejde og kran transport

Grab og kran transport

Effektiv grab eller kran transport. Dine muligheder for effektiv tranport og levering er mange. 

Viking Container & Kran ApS sørger for effektiv transport og alt derimellem. Står du og har behov for transport af byggematerialer som jord, grus eller noget tredje, kan du være sikker på, at vi kan mestre din opgave. Uanset omfang, behov og formål kan vi skræddersy en kørselsplan med kran- & eller grab, som passer til dine behov og ønsker. 

Vi leverer

Container udlejning på sjælland

Få leveret en container, der passer til dit foretagne. Vi leverer til dit behov, hvad end det drejer sig om bygningsaffald, jord mm.

Vi tilbyder åbne og lukkede containere og skibscontainere i alle størrelser. Vi har containere fra alt mellem 10′ – 35′ kubikmeter. Vi leverer altid efter den enkeltes behov uanset størrelse og omfang. Står du og har brug for en container til håndtering eller sortering af eksempelvis affald, byggejord eller lignende, har vi altid en løsning, som kan passe til dine ønsker. 

vi tilbyder grab og kran transport

Maskinetransport m/u kran transport

Lad Viking Container & Kran transportere dine entreprenørmaskiner eller diverse industrimaskiner. Her er du sikret effektiv og sikker kørsel. 

Vi varetager effektiv maskinetransport i erhversmæssige og private henseender. Har du behov for at få transporteret en minigraver, en tromler eller noget tredje, står vi klar. Vores køretøjer håndterer store som små maskiner i hele entreprenør- og industrifeltet. Vi mestrer enhver forflytning, og du er velkommen til at tage kontakt for et uforpligtende tilbud på transport af dine maskiner.

Maskiner & køretøjer

Udlejning af entrepenørmaskiner på Sjælland

Vi udlejer stort som småt i materialer og maskiner i hele entreprenørfeltet. Læs mere om dine muligheder lige her.

Viking Container & Kran udlejer stort som småt. Entreprenørmaskiner udlejes efter forespørgsel. Vi udlejer derudover diverse containere og jernplader i alle henseender. Jernplader udlejes eksempelvis til fortov, indkørsler eller hvis der skal være opmagasinering eller færdsel på græs. Tag kontakt, for du kan være sikker på, at vi kan levere din forespørgsel.

Yderligere information

Har du eventuelle spørgsmål til vores transportservices, eller ønsker du yderligere information, så er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi står klar til at varetage din næste transportopgave.

 

Eller ring til os på telefon