Miljøvenlig transport er en mærkesag

Effektivisering og koordinering er vores største prioritet, når vi kører miljøvenlig transport

Vægt på miljøvenlig transport

Vi accepterer hverken spildkørsel eller motorer, der kører i tomgangskørsel. 

Viking & Container ApS skræddersyer løsninger indenfor miljøvenlig transport for vores kunder. Vi er professionelle i at koordinere og tilpasse vores arbejdskørsel, så den er så kort og miljøvenlig som mulig. Ved at undgå en masse spildkørsel, effektiviserer vi processen og effekten er gavnlig for henholdsvis klima og miljø. Derudover slukker vi vores biler, når vi ikke bruger dem. Det vil sige, at vi aldrig lader dem stå i tomgang, da dette er skadeligt for miljøet. 

Vores verden

Vi tænker på vores omgivelser

Man kan nå langt ved at håndtere og sortere affald på den rigtige måde. Vi støtter op om klima og miljø. 

Hos Viking & Container ApS tænker vi på vores omgivelser. Når vi har med transport af jord, bygningsaffald mm. at gøre, sørger vi for at sortere det. Alt affald bliver sorteret i det omfang, det er muligt, og vi sørger altid for at få godkendte jordmodtagere til at håndtere jorden. Generelt har vi kun at gøre med modtagelsessteder, der er godkendte og miljøorienterede. 

Fokus på miljøet

Effektiv og miljøvenlig transport

Med de nyeste lastbiler på markedet, er du sikret effektiv, sikker og miljørigtig kørsel 

Viking Container & Kran er din transportør og leverandør, som kører på de bedste maskiner på markedet. Vi kører på version Euro 6, som lever op til normer om luftforurening og miljøkrav. Vores biler kører langt på literen, og udleder en minimal mængde af Co2. Når du vælger os til at udføre- eller hjælpe dig i mål med din opgave, er du derfor sikret et godt samarbejde, samt en miljørigtig beslutning, der støtter klimaet bedst muligt.

Yderligere information

Har du eventuelle spørgsmål til vores transportservices, eller ønsker du yderligere information, så er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi står klar til at varetage din næste transportopgave.
Eller ring til os på telefon