maskintransport

MASKINTRANSPORT med eller uden KRAN TRANSPORT

LAD OS TRANSPORTERE DINE ENTREPRENØRMASKINER ELLER DIVERSE INDUSTRIMASKINER. VI KAN GARANTERE ANSVARLIG KØRSEL. 

Vi varetager effektiv maskinetransport i erhversmæssige og private henseender. Har du behov for at få transporteret en minigraver, en tromler eller noget tredje, står vi klar. Vores køretøjer håndterer store som små maskine. Vi mestrer alle forflytninger. Du er altid velkommen til at tage kontakt for et uforpligtende tilbud på transport af dine maskiner.

Maskintransport for erhverv

Vi tilbyder maskintransport for erhverv.

Vores maskintransport er for dig, der vil have transportere dine maskiner af et firma med godt renomé og lang historik med flytning af maskiner. Måske har du fuldført et stykke entreprenørarbejde og ikke vil stå for selve maskintransporten kan Viking Container være behjælpelig. Vi kan transportere dine maskiner, uanset størrelse, over hele Sjælland. Vores transport er med eller uden kran alt efter dine behov. 

Vi ser os selv som en firma der primært kører transport på Sjælland, men vi tager altid imod bud. 

Kontakt os her for bud på transport på Sjælland og i øvrige Danmark.

Vi udlejer også containere. 

Maskintransport for private

Lad Viking Container & Kran transportere dine entreprenørmaskiner eller diverse industrimaskiner. Her er du sikret effektiv og sikker kørsel. 

Vi kører ikke kun maskintransport for erhverv. Vi kører også maskintransport for private. Måske har du lavet en tilbygning til dit hus, eller udgravet i haven med en minigraver, og vil have den leveret tilbage. Her kan Viking Container være behjælpelig. 

Klik her hvis du også vil leje entreprenørmaskiner. 

Hvis du samtidigt lejer en af vores maskiner, behøver du ikke bekymre dig om hverken transport eller anskaffelsen af maskinen. Derved kan du koncentrere dig om dit entreprenørarbejde og udlicitere al det praktiske med anskaffelse af maskiner samt maskintransporten til os. 

Vores firma har fire chauffører og fire vogne, som kan foretage maskintransport med kort varsel overalt på Sjælland. Vores lange erfaring sørger for at du er i gode hænder hos os.

Yderligere information

Har du eventuelle spørgsmål til vores transportservices, eller ønsker du yderligere information, så er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi står klar til at varetage din næste transportopgave.

 

Eller ring til os på telefon