Leje af container

Fleksibel leje af container hos Viking Container & Kran

Når du har brug for en løsning til at håndtere affaldsmaterialer eller andre genstande, er leje af en container oplagt. Hos Viking Container & Kran ApS tilbyder vi fleksibel containerudlejning, der passer til en bred vifte af behov.

Leje af container på dagsbasis

Vi ønsker at kunne hjælpe med alle typer af projekter, og derfor tilbyder vi muligheden for at leje containere på dagsbasis. På denne måde sikrer du minimale omkostninger for dit projekt. Selvfølgelig tilbyder vi også leje af container i længere tidsrum, alt afhængigt af dine behov.

Containerstørrelser fra 10 til 30 kubik

Uanset om du har brug for at bortskaffe storskrald, haveaffald, byggeaffald eller jord, har vi containere i forskellige størrelser, der passer til opgaven, fra 10 til 30 kubikmeter. Du kan således vælge den containerstørrelse, der bedst passer til dine behov og spare både penge og CO2 i forbindelse med fragt.

Leje af container til storskrald

Vores containere er velegnede til bortskaffelse af storskrald, såsom møbler, elektronik og andre store genstande. Når containeren er fyldt, søger vi for at køre den på genbrugspladsen og at affaldet bliver sorteret korrekt.

Container til haveaffald

Hvis du arbejder på haveprojekter, kan vores haveaffaldscontainere hjælpe med at håndtere alt haveaffaldet. Vi sørger for, at haveaffaldet behandles miljørigtigt, herunder kompostering og genanvendelse.

Container til byggeaffald

Byggeaffald fylder, og kan også udgøre en sikkerhedsrisiko på pladsen. Vores containerudlejning med kran og grab til byggeaffald sørger for at din byggeplads ren og organiseret. Vi tager os af korrekt bortskaffelse af byggeaffald for at sikre en ansvarlig affaldshåndtering.

Container til jord

Hvis du har brug for at bortskaffe jord, grus, mv. tilbyder vi også containere til dette formål. Vi sørger for korrekt deponi.

Leje af container pris

Vores lejepriser for containere er konkurrencedygtige og tilpasses dine specifikke behov og projektets omfang. Vi tilbyder gennemsigtighed i priserne, så du ved præcis, hvad du kan forvente. Alt hvad du skal gøre, er at kontakte os.

Få et tilbud på din opgave

Uanset hvad dit behov er, står Viking Container & Kran ApS klar til at levere den rette container til din opgave. Vi gør leje af container på Sjælland nemt og fleksibelt. Kontakt os i dag for at få mere information om leveringsmuligheder og priser.

 

Eller ring til os på telefon